Cégalapítás kedvezményesen adótanácsadással!

Miért válasszon minket cége megalapításához?

 • Cégalapítás adótanácsadással egybekötve történik
 • Minden egy helyen: cégalapítás, könyvelés, székhelyszolgáltatás
 • Több ügyvéd partnerrel biztosítjuk a gyors cégalapítást.
 • Cégalapítás akár 24 órán belül is lehetséges.
 • Nincs rejtett költség!
 • Adótanácsadást is biztosítunk a cégalapításkor.
Cégalapítás

CÉGALAPÍTÁS BUDAPESTEN TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉSSEL:

CÉGALAPÍTÁS

Könyvelés megrendelése esetén ingyenes adótanácsadást biztosítunk.

 

INGYEN ADÓTANÁCSADÁS!

CÉGALAPÍTÁS KFT. BT.

Könyvelés megrendelésével.

JÜB díj: 1.670,- Ft/fő
Tulajdoni lap ellenőrzés: 3.600,- Ft/ingatlan

30.000,- Ft (nincs Áfa)

KFT. BT. CÉGMÓDOSÍTÁS

+ illeték költségek

50.000,- Ft (nincs Áfa)

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, minden vállalkozás egyedi árajánlatot kap!

A cégalapítás költségei:

SOS cégalapítás kérés feláras szolgáltatás, de ebben az esetben egy hét alatt elkészül az új cég!

Minden egyéb díj pontosan annyi amennyit illetékként meghatároz az állam:

 • 15.000 Ft illeték költség
 • 3.000 Ft közzétételi költség
 • Illetékmentes a PTK szerint

Ne habozzon, hívjon minket, hogy elindíthassuk a vállalkozását!
06 70 612 2303

KÜLDJÖN ÜZENETET!

Kérjen írásban árajánlatot, vagy kérje kollégánk visszahívását.
Találkozzunk személyesen Budapesten, vagy Gyömrőn
!

Könyvelőiroda, hogy a számlák – bizonylatok rendben legyenek,
Ön pedig nyugodtan aludjon!

 • 06 70 612 2303

  Székhely szolgáltatásra is szüksége van?

  KFT. törzstőke befizetése:

  A törzstőke akár évek múlva is befizethető, ha a társasági szerződés így rendelkezik. A cégalapításkor elég akár csak 50.000,- Ft befizetése, a maradék összeget pedig 2 950 000 forintot elég két éven belül betenni a cégbe.

  Mit tartalmaznak az árak:

  • A cégalapításhoz szükséges alapos jogi tanácsadás kizárólag jogásztól.
  • Cégalapítás vagy cégmódosítás szerződésmintával.
  • Magyar és Uniós adószám intézése.
  • Korlátlan számú aláírásminta.

  A cégalapítás menete

  Egy telefonos vagy e-mailes megkeresés után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Az ügyintézés nagyobb része online történik.

  Tudjuk, hogy az Ön ideje drága, ezért a cégalapítás miatt nálunk csak egyszer, az aláíráskor kell megjelennie személyesen.

  A cégalapítás során min. 30 percen keresztül jogászunk csak Önnel foglalkozik, pontról pontra megtárgyalva a cégalapítés minden részletét.

  Az aláírás után a többi már a mi dolgunk: benyújtás a cégbíróságra, bejegyezés nyomon követése, végzés kézbesítése.

  A cégalapításhoz szükséges iratok: Személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ, Adókártya és Székhely hozzájáruló nyilatkozat.

  Használja ki cégalapítás szolgáltatásunkat!

  Hívja szakértő könyvelőnket, kérjen konzultáció időpontot!

  Tel.: 06 70 612 2303

  Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

  A cégnév kiválasztása

  A cégalapításra érdemes előre több névvel készülni, mert elképzelhető, hogy lesz ami már foglalt! Fontos az egyedi név kitalálása, ami majd később a vállalkozás brandje is lesz. Éppen ezért nem szabad a névnek hasonlónak lennie más vállalkozásokéhoz. Cégnév ellenőrzése a Minisztérium oldalán történhet.

  A tevékenységek meghatározása

  A társasági szerződésben meg kell határozni a gazdasági társaság tevékenységeit, amelyeket a társaság a cégjegyzékben feltüntetni kíván. Minden olyan tevékenység megjelölhető, amit a törvény nem tilt vagy nem korlátoz. A gazdasági társaság – a társasági szerződésben meghatározott tevékenységen belül – bármely gazdasági tevékenységet folytathat, amit az állami adóhatóságnak – főtevékenységként vagy más tevékenységként – bejelent. A cégbejegyzési kérelem NAV nyilatkozatában azonban kötelező a főtevékenységnek a TEÁOR szám szerinti megjelölése.

  A cégbejegyzési kérelem NAV nyilatkozat

  A cégalapítást megelőzően célszerű könyvelőnkkel megbeszélni, hogy a cég milyen adózási formát kíván választani, mivel a cégbejegyzési kérelem mellékletét képező NAV nyilatkozatban kell a cég képviselőjének megjelölni az ÁFA fizetési kötelezettség választását, adott esetben az ÁFA alóli mentesség valamely formáját, valamint a Közösségi adószám igénylésének okát.

  A cégbejegyzési kérelem cégbírósághoz történő érkezésekor a cég az azonosítására alkalmas cégjegyzékszámot kap, amelyet ettől kezdődően az iratain fel kell tüntetnie.

  A cégbíróság az érintett szervezetektől  az erre a célra létrehozott elektronikus rendszer útján beszerzi, és ezáltal a cégjegyzékben rögzítésre kerül a cég adószáma, valamint statisztikai számjele.

  Szerződésminta alkalmazása esetén a kérelem benyújtását követően a jogi képviselő a cég nevét és további adatait tartalmazó tanusítványt kap.

  A bejegyzési kérelem elbírálásáról a cégbíróság határoz.

  A gazdasági társaság a cégjegyzékbe való bejegyzésével, a bejegyzés napján jön létre.

  Tehát a cégalapítás előtt mik a teendők?

  Akár Kft alapítás, Bt alapítás van tervben, annak érdekében, hogy lehetőség szerint minden teljes mértékben rendben legyen, első körben érdemes szakértő személyek általi segítséget kérni: ügyvéd, könyvelő. Saját érdekei is megkívánják ezt, ugyanis vannak bizonyos, a leendő céget érintő kérdések, amelyek tisztázása mellett nem lehet csak úgy elmenni.

  Szakértő segítség a cégalapításban

  Cégforma. Milyen cégformák jöhetnek számításba az alapításnál?

  A választott cégforma lehet korlátolt felelősségű társaság, egyszemélyes kft., betéti társaság, részvénytársaság, zártkörűen működő részvénytársaság (zrt), de nincs kizárva a közkereseti társaság (kkt) alapítása sem többek között. Mindegyik cégnek megvan a maga előnye, például a bt formában történő cégbejegyzés esetében kedvező előnyökhöz juthat a KATA adózás kapcsán, tevékenységi körtől függően. Ennek hiányában egyszerű megoldás lehet korlátolt felelősségű társaságot alapítani, ami szintén más jellegű előnyöket nyújt. Arra nem árt ügyelni, hogy egy cég esetén megfelelő adózási feltételek álljanak rendelkezésére. A cégforma alapos átgondolása, ezzel együtt kiválasztása nagyon nagy körültekintést igényel. Ha megvan a cégforma, a következő lépés az alapítás, melyhez a dokumentumokat elektronikusan is ki lehet tölteni.

  Ki az ügyvezető? Milyen tagokból áll össze majd a cég?

  Kik a tulajdonosok, tagok, ki a vezetőség tagja, tagjai, azaz ki a vezető, alapító, tisztségviselő, kültag, egyéb tag, stb. Ezeket a kérdéseket itt okvetlenül az elején kell tisztázni!

  A jegyzett tőke megállapítása hogyan zajlik? Milyen szakértők segítségére számíthat?

  A befizetés részleteinek egyeztetése sem maradhat el annak, aki céget akar alapítani. De nem ez az egyetlen teendő a sorban, minden részletet szükség szerint szakértő képviselet mellett, mint könyvelő és ügyvéd, érdemes alaposan szemügyre venni. Egyeztetni kell a cégek alapítására vonatkozó jogszabályokról, eleget tenni a különböző feltételeknek. A bankszámlanyitást 8 napon belül végre kell hajtani, majd elhelyezni rajta a törzstőkét (jegyzett tőke összege). A jogszabályok alapján a vezető tisztségviselő ezt követően már egyből gazdálkodhat is a pénzzel.

  Mi a teendő a cégalapítást követő időszakban?

  Többek között ezek a legfontosabb részletek, amelyek bármilyen típusú cégnél előkerülnek az eljárás során. Az alapítással kapcsolatos teendők rövid időn belül tisztázódhatnak, ha már az eljárás előtt szakértő személy áll rendelkezésre, amely nagy segítséget jelent bármilyen cég alapításáról legyen szó.  A bankszámla nyitására 8 nap áll rendelkezésre, pontosabban kevesebb, mert legalább azon belül meg kell ejteni azt. Ennek abban van jelentősége, hogy a számlán kerül majd elhelyezésre a törzstőke, ami egyik a sok kötelező teendő mellett. A Kereskedelmi Iparkamarához 5 napon belül kell bejelentkezni, míg a NAV-hoz 15 napon belül. Ezek közül egyiket sem szabad elmulasztani!

  2022-ben vagy az előző évben volt olyan, ami változott valami a cégalapítással kapcsolatban? Mi a különbség az egyszerűsített és a hagyományos cégalapítások között? Kft alapítható 3 millió forint alatt vagy minimum ezt az összeget feltétlenül rendelkezésre kell bocsátani? Pénzbeli tőke kell vagy elegendő a nem pénzbeli vagyoni hozzájárulás a Kft induláshoz? A Kkt alapításához tényleg 2 személy kell? A Kft. tényleg előnyösebb választás a bt-vel szemben? Iparűzési adó – mit kell erről tudni? Az üzleti életben egy kezdő vállalkozónak szinte lehetetlen mindennel képben lenni, ahol vagy ezer ilyen és ehhez hasonló gyakran felmerülő kérdés van, amelyekről bővebben is adunk tájékoztatást ügyfeleink részére személyes vagy elektronikus úton, e-mail által vagy más online körülmények között. A papírok aláírása az egyetlen dolog, ami feltétlenül személyes jelenlétet igényel, a többit bízza csak ránk!

  Szakértő segítségre találhat velünk a cégalapításban! Együtt megtalálhatjuk a legjobb módját annak, hogy céget alapíthasson, amelynek folyamatának minden részletében számíthat ránk! Készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésre bármilyen kérdéssel kapcsolatban!