KÖNYVELŐ NAGYTARCSA – NAGYTARCSAI KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Könyvelő irodánk, a Nyugodt Adózás Bt. több éves könyvelői tapasztalat mellett biztosítja a vállalkozások számára szükséges könyvelői feladatok elvégzését. Könyvelőink kiváló szakemberek, akik a különféle könyvelési tennivalókat pontosan, időben végzik el, segítenek az egyéb hirtelen felmerülő elintéznivalókkal és naprakész információkkal látják el az ügyfeleket.

Ügyfélkörünk Egyéni vállalkozóktól egészen a 2 milliárdos árbevételű cégekig terjed.

Mit jelent a kényelem Önnek?

A szakértelem egyenlő a biztonsággal és vele együtt a nyugalommal. Feltéve, ha olyan könyvelővel dolgozunk együtt, aki igazán érti a dolgát és akinek kiválasztásánál nem feltétlenül az elsődleges szempont a közelség. Nyilvánvaló, hogy jó, ha „kéznél van” a könyvelőnk, ezért sem választunk az ország másik végéből könyvelőirodát. Viszont néhány kilométert utazni már biztosan megéri, ha tényleg azt kaphatjuk, amit elvárunk! Mivel nem minden könyvelői szolgáltatás egyforma, érdemes mérlegelni.

Könyvelő Nagytarcsa

Ön nem csupán könyvelőt választ, hanem megalapozza vállalkozása jövőjét is!

Olykor megéri egy kis utazás a minőségért, így van?

A Nyugodt Adózás hűen a cég nevéhez – nyugodt adózást biztosít ügyfeleinek, rugalmas, professzionális szolgáltatásokkal!

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Új vállalkozást indít, akkor foglaljon konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat az időpont foglalással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Könyvelés szolgáltatásaink:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését a legjobb kezekben szeretné tudni? Cégünk bármely adózási forma esetében rendelkezésre áll.

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság számára keres tapasztalt könyvelőt? Velünk gördülékenyen mehetnek a dolgok!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyveléséhez kellene könyvelő? Tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel megbízható társra találhat!

Vállalkozás indítási tanácsadás
Vállalkozás indításán gondolkozik, de van néhány bizonytalan részlet? Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Egyéni vállalkozás indítása
Segítünk eligazodni az elsőre bonyolultnak tűnő adózási formák között, hogy egyéni vállalkozását az Önnek leginkább megfelelő kondíciókkal indíthassa el.

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat!

Üzleti terv készítése
A jó üzleti terv erős alapot ad a vállalkozásnak, alapos átgondolást igényel. Segítünk elkészíteni személyre szabott üzleti tervét!

Bérszámfejtés
Bérszámfejtésre nem csak az adóhatóság miatt van szükség! A hibák és hiányosságok elkerülése érdekében a jó bérszámfejtő aranyat ér!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettséggel kapcsolatban széles körű támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzéséhez szintén rendelkezésre állunk.

SZJA készítése
Vállaljuk személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését.

ÁFA ügyintézés
Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA ügyintézésben szakértő segítségre találhat!

Könyvelő = könyvelő? Nem feltétlenül! Ön nem csupán könyvelőt választ, hanem megalapozza vállalkozása jövőjét is!

A szakértelem egyenlő a biztonsággal, amire az Ön cégének is szüksége van, főleg a mostani időkben. Természetesen számos ügyet intézhetünk telefonos vagy emailes kapcsolattartás mellett, így a kényelem is adott. Egyértelmű, hogy kényelmes, ha „kéznél van” a könyvelőnk, ezért sem választunk az ország másik végéből könyvelőirodát. Viszont néhány kilométert utazni megéri, ha tényleg azt kaphatja, amit elvár!

Könyvelés Nagytarcsa

A Nyugodt Adózás hűen a cég nevéhez – nyugodt adózást biztosít ügyfeleinek, rugalmas, professzionális szolgáltatásokkal!

KÖNYVELÉS NAGYTARCSA

A jó könyvelő aranyat ér! Önnek nem kell a határidők miatt aggódnia, sőt ha hirtelen feladat merül fel, azzal is megbírkózunk! Megnyugtató érzés az, ha minden a helyén van. Ezt jelenti számunkra a nyugalom.

Egy vállalkozás vezetése komplex figyelmet igényel. Bizonyos feladatok elvégzéséhez elengedhetetlen a több éves tapasztalat. Amellett, hogy elvégzésre kerülnek a szokásos havi vagy éves szintű feladatok, a jó könyvelő a sorok mögött olvas és észreveszi azokat a lehetőségeket, amelyekről kár lenne lecsúszni, hiszen vállalkozása érdekeit pozitívan szolgálhatják. A könyvelést bízza csak ránk!

Segítséget nyújtunk cégalapításhoz továbbá, így már a kezdetektől fogva stabil támogatást tudunk nyújtani! Segítünk az ügyintzésben és rámutatunk olyan előnyökre, amit még sokszor a tapasztalt cégvezetők sem feltétlenül ismernek fel, mígnem a könyvelőjük rálátást biztosít a lehetőségekre.

Végig fogjuk a kezét, melyet nem engedünk el akkor sem, ha már régi ügyfélnek számít. Könyvelőirodánk állandó partnere lesz, amely nem csak eleget tesz  vállalásainak, hanem alkalmazza tudását és gyakorlatát annak érdekében, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatásokat nyújthassulk! Személyre szabottan vizsgáljuk a lehetőségeit és az adott körülményeknek megfelelően támogatjuk érdekeit.

Professzionális könyvelői szolgáltatásainkkal az adók, járulékok és bérköltségek optimalizálására is lehetőséget adunk. Együtt megtalálhatjuk azokat a megoldásokat, amelyek hatékonyabbá tehetik a mindennapokat, melyek megkönnyítik a vállalkozás céljainak elérését.

Amennyiben könyvelő Nagytarcsa területén vagy annak vonzáskörzetében kellene, a Nyugodt Adózás Könyvelő Iroda készséggel áll rendelkezésére!

Éves szinten akár több milliót is megspórólhat, ha jó a könyvelője!!! Válassza a megfelelőt, ne a legközelebbit!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni: