Amikor már elkerülhetetlen a könyvelő váltás!

A könyvelő váltás főbb okai:

 • A NAV-tól nem várt levelek érkeznek

 • Több százezres, vagy milliós büntetés

 • A nem megfelelő adózás formának köszönhetően sok kiadás

 • A könyvelő nem tájékoztatta a vállalkozót a vállalkozása helyzetéről, nem adott fontos javaslatokat

 • Lassú és figyelmetlen ügyintézés

 • A könyvelőiroda megszűnik

 • Szakmailag felkészületlen könyvelő

 • Rugalmatlan maradi ügyintézés

Segítünk a vállalkozásod könyvelését rendbetenni!

A MEGOLDÁS EGY ÚJ KÖNYVELŐ!

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Szabó – Tisza Orsolya

A vállalkozás tulajdonosa 15 éves vállalkozói tanácsadó múlttal, pénzügyi diplomával és mérlegképes könyvelő végzettséggel rendelkezik.

A könyvelő vállalkozásunk viszonylag fiatal, de eddigi ügyfeleink mind elégedettek szolgáltatásunkkal legyen az ingatlan bébeadással kapcsolatos, számítástechnikához köthető IT-s, webshop, építőipar, szállítmányozás, élelmiszerbolt, fodrász, takarító cég, coach vállalkozás vagy akár körmös egyéni vállalkozás…

PRÉMIUM minőségű könyvelés szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek felelősség biztosítással. Több kollégával dolgozunk, kettő irodával rendelkezünk és ügyfeleink között van 2milliárd éves forgalmú is.

Mit mondtak rólunk ügyfeleink:

Az Orsi könyvelő irodája egy kincs! Összetett feladatokkal bíztuk meg a könyvelő irodát, mert kétféle tevékenysége is van a vállalkozásunknak. Van egy boltunk és külkereskedelemmel is foglalkozunk. Minden adó, számla könyvelés feladatot tökéletesen ellátnak, nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal. Közvetlen barátságos emberek, jó szívvel ajánlom Őket másnak is!

Elderflowers Kft.

Kozmetikus egyéni vállalkozás indításában kértem a köyvelő iroda segítségét, majd pedig a havi könyvelés intézésében. Nagyon jól döntöttem, hogy Őket választottam, mert rugalmasan intézik az adózás ügyeimet. Én soha nem értettem az adózással kapcsolatos dolgokhoz, de most nyugodt vagyok, mert ezzel nem is kell foglalkozzak mert Orsi irodája megold mindent.

Kisantal Ildikó

Ingatlanok bérbeadásával foglalkozunk. Interneten találtam rá Szabó – Tisza Orsi könyvelő irodájára. Egy személyes találkozó után rögtön szerződést kötöttünk, ami nagyon jó döntés volt. Orsi úgy intézi a vállalkozásunk ügyeit, hogy nekünk szinte semmi dolgunk nincs. Cégünk adózással kapcsolatos ügyei maximálisan rendben vannak.

Bau Styl Building Kft

Elvégeztem egy körmös sulit, vállalkozás indításon gondolkoztam. Az interneten böngészve találtam rá a könyvelő irodára és a segítségüket kértem vállalkozás indítással kapcsolatban. Egy személyes megbeszélés után nagyon gyorsan el is indították a Katás vállalkozásomat. Nagyon hálás vagyok a szakértlemükért!

Zsibrita Anett

Ha most jelentkezel hozzánk, akkor egy ingyenes konzultációt biztosítunk számodra, hogy átbeszéljük a vállalkozásod jelenlegi állapotát és a jövőbeni lehetőségeket!

FIGYELEM, csak korlátozott számban tudunk ügyfelet fogadni!

 • 30 perces ingyenes telefonos, online vagy személyes konzultáció

 • Meglévő vállalkozás problémáinak átbeszélése

 • Akár azonnali megoldás javaslatok

 • Zökkenőmentes könyvelő váltás, hogyan

 • Akár teljesen online ügyintézés

Ez az ajánlat már csak limitált ideig érvényes

illetve már csak fix számú vállalkozást tudunk fogadni.

Már csak 2 hely maradt!

Ez az a lehetőség amire vártál, ezzel csak nyersz!