Könyvelő iroda
„a sikeres vállalkozók könyvelője” Könyvelőiroda.

KÖNYVELŐIRODA TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS, VÁLLALKOZÁS INDÍTÁS, ADÓTANÁCSADÁS, PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSSAL
Online könyvelés – nem számít a távolság!

könyvelőiroda

SZOLGÁLTATÁSAINK:

MIÉRT VÁLASSZA KÖNYVELŐ IRODÁNKAT?

Prémium minőségű könyvelés!

Minden támogatást megkap a sikeres vállalkozáshoz,

pénzügyi, Adó, Áfa, számla ügyeit könyvelőink magas színvonalon gazdasági szempontból intézik!

Adó ügyeit bízza profikra, hogy Önnek több ideje maradjon vállalkozására!

könyvelés

Teljes körű könyvelés felelősségbiztosítással

A könyvelő irodák között nagy a különbség, ahol nem csak könyvelőt választunk, hanem ez a vállalkozások jövőjére is hatással van. Van, aki ezt a saját bőrén (pénztárcáján) megtapasztalja. Tudjuk, hogy a könyvelői szolgáltatás több mint hogy cége könyvelését intézzük. Folyamatosan naprakész információkkal látjuk el ügyfeleinket a közös munka során. A Mi könyvelő csapatunk valóban képzett és sok éves könyvelési tapasztalattal rendelkezik. Vannak olyan kollégáink, akik a könyvelőket tanítják! A cég nevünk egyben a jelmondatunk is, Nyugodt Adózást biztosítunk ügyfeleinknek. Vállalkozás indítás előtt nagyon fontos egyeztetni a könyvelővel, mert ha megtörténik az egyeztetés, akkor az Ön vállalkozásának legmegfelelőbb vállalkozás és adózás formát fogjuk ajánlani, pénzügyi szempontból így jár a legjobban. Képzett bérszámfejtő kollégáink vállalkozásának bérszámfejtés ügyintézését is elvégzik. Könyvelő irodánk felelősségbiztosítással rendelkezik. Budapest városában vagy Gyömrőn belül, illetve egyéb városokban is számíthat ránk a számviteli feladatok elvégzésében, valamint az általunk vállalt szolgáltatások között számos feladattal bízhat meg minket!

adótanácsadás

Adótanácsadás az első lépés a sikerhez!

Az adótanácsadás nagyon fontos már a cégalapítás előtt! Segítséget nyújtunk, hogy milyen cégforma lenne a megfelelő az Ön tevékenységéhez, milyen adózási formával. Természetesen a már meglévő cégeknek is szükségük van adótanácsadásra, mert a legfrissebb adó információk aranyat érnek minden vállalkozás számára. Adó tanácsadásaink eddig mindig sikeresek voltak, éppen ezért még Adó Tanácsadási elégedettségi garanciát is vállalunk. Itt ezen a ponton a pénz megtakarítás első lépése az adó tanácsadás, amely hosszú távú megtakarítást jelent, összeadva ez már igen jelentős összeg lehet, pláne ha nagy a cég éves árbevétele. Törvény, számla, adó, bizonylatok, NAV… nem ijesztő szavak, ha van szakértő adótanácsadó aki segít. Abban az esetben, ha azt szeretné, hogy vállalkozása a legjobbat kapja, mint induló vállalkozás, megmutatjuk hogyan kezdjen bele! Írjon e-mail üzenetet vagy keressen minket telefonon a részletekért!

Vállalkozás indításon gondolkozik, adó tanácsadásra van szüksége, szükséges lenne jó könyvelő?

A Nyugodt adózás-t biztosító könyvelő iroda Gyömrőn és Budapesten található, de az ország bármely részéről fogadunk megbízásokat, köszönhetően az online világ adta lehetőségeknek. A könyvelés bizalmi feladat, éppen ezért nagy odafigyeléssel kezeljük ügyfeleink vállalkozásainak adatait. A bevallások, beszámolók a megfelelő törvény szerint készülnek el, könyvelőink maximális odafigyelése mellett. Mindig időben szólunk, hogy a számlák és bizonylatok időben bekerülhessenek a könyvelésbe.

könyvelő iroda

Sikeres Vállalkozó? Szeretne gazdaságilag tovább nőni? Akkor a céljai eléréséjez szükséges egy jó könyvelő!

A megfelelő könyvelő biztos hogy rendelkezik pénzügyi diplomával, mérlegképes könyvelő végzettséggel és kellő gyakorlattal amit valós cégek könyvelése közben szerzett meg. Még jobb ha a könyvelő saját vállalkozással – vállalkozásokkal is rendelkezik, mert akkor még jobban tudja mire van szüksége vállalkozó partnerének.

Az üzleti – gazdasági növekedés a szakmai tudásnak köszönhetően biztosított, de ne feledkezzünk el a személyiségről se, hiszen a folyamatos kapcsolattartás nem mindegy kivel történik. A közös értő gondolkodás nagyon fontos.

A stabil könyvelőiroda több könyvelővel biztonságot jelent a megbízónak.

A szakképzett könyvelők nélkülözhetetlenek az üzleti sikerhez

könyvelő irodaKönyvelő nélkül, nem lehet vállalkozást működtetni! Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy a könyvelő rendelkezik megfelelő adózás ismeretekkel és végzetséggel egy vállalkozás gazdasági feladatainak az elvégzéséhez. A cégvezetőnek a céget kell irányítania, a könyvelőnek kell tudnia mikor van az adó bevallás, a könyvelésben minek kell szerepelnie, a számlák – bizonylatok hogy kezeledők, mikor van az Áfa befizetés ideje…

Minél nagyobb egy vállalkozás, annál összetettebb adózás ügyeket kell megoldania a könyvelőnek. Könyvelő irodánk felkészült minden nemű adózással kapcsolatos gazdasági ügy megoldására. A legszerencsésebb ha már a kezdetektől együtt dolgozunk a siker elérésében, mert így látjuk át legjobban gazdasági ügyeit. Mérlegképes könyvelőink a Magyar jogszabályokat betartva képvieli az Ön cégét, ezzel is garantálva a hosszú távú sikeres működést.

Minél nagyobb a vállalkozása annál nagyobb szüksége van bérszámfejtésre. A bérszámfejtés terheit leveszük válláról. Bérszámfejtés kiszervezés lehetőségét is vállaljuk, rugalmasan intézzük vállalkozása ügyeit.

Vélemények könyvelő irodánk szolgáltatásáról:

A Nyugodt Adózás könyvelő iroda egy kincs! Összetett feladatokkal bíztuk meg a könyvelő irodát, mert kétféle tevékenysége is van a vállalkozásunknak. Van egy boltunk és külkereskedelemmel is foglalkozunk. Minden adó, számla könyvelés feladatot tökéletesen ellátnak, nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal. Közvetlen barátságos emberek, jó szívvel ajánlom Őket másnak is!

Elderflowers Kft.

Kozmetikus egyéni vállalkozás indításában kértem a köyvelő iroda segítségét, majd pedig a havi könyvelés intézésében. Nagyon jól döntöttem, hogy Őket választottam, mert rugalmasan intézik az adózás ügyeimet. Én soha nem értettem az adózással kapcsolatos dolgokhoz, de most nyugodt vagyok, mert ezzel nem is kell foglalkozzak a Nyugodt Adózás Bt. megold mindent.

Kisantal Ildikó

Elvégeztem egy körmös sulit, vállalkozás indításon gondolkoztam. Az interneten böngészve találtam rá a könyvelő irodára és a segítségüket kértem vállalkozás indítással kapcsolatban. Egy személyes megbeszélés után nagyon gyorsan el is indították a Katás vállalkozásomat. Nagyon hálás vagyok a szakértlemükért! 

Zsibrita Anett

Blog bejegyzések

  • Társasági Adó

A társasági adó legfontosabb szabályai

A társasági Adó legfontosabb szabályai - TAO adótanácsadás A társasági adó egy olyan közvetett adónem, amelyet a vállalatok nyereségére vetnek ki. A [...]

Vállalkozás típusok miket vállalunk?

Magyar Gazdasági Társaság Kft. Bt. és Egyéni Vállalkozás 

  • Műkörmös egyéni vállalkozás

  • Fodrász egyéni vállalkozás

  • Kőműves Kft.

  • Burkoló Kft.

  • Festő Kft.

  • Villanyszerelő Egyéni Vállalkozás

  • Építőipari Kft.

  • Online Sport Egyéni Vállalkozó

  • Programozó – webdesigner Egyéni Vállalkozó

  • Kávézó – vendéglátó Kft.

  • Díszlet kölcsönző Kft.

  • Fuvarozó Cég