KÖNYVELŐ PÉCEL – TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Nyugodt adózást biztosítunk az ügyfeleknek professzionális szolgáltatások keretein belül!

Teljes támogatást nyújtunk a könyveléshez kapcsolódó teendőkhöz, ezzel járulunk hozzá sikereihez, hogy Önnek több ideje maradjon a vállalkozására. Mi nem csak elvégezzük  a könyveléssel járó feladatokat, hanem segítünk megtalálni az Önnek leginkább kedvező, legjobb lehetőségeket!

Könyvelő Pécel

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Hívja szakértő könyvelőnket, kérjen konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat a hívással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Tel.: 06 70 612 2303

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Könyvelés szolgáltatásaink:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését a legjobb kezekben szeretné tudni? Cégünk bármely adózási forma esetében rendelkezésre áll.

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság számára keres tapasztalt könyvelőt? Velünk gördülékenyen mehetnek a dolgok!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyveléséhez kellene könyvelő? Tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel megbízható társra találhat!

Vállalkozás indítási tanácsadás
Vállalkozás indításán gondolkozik, de van néhány bizonytalan részlet? Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Egyéni vállalkozás indítása
Segítünk eligazodni az elsőre bonyolultnak tűnő adózási formák között, hogy egyéni vállalkozását az Önnek leginkább megfelelő kondíciókkal indíthassa el.

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat!

Üzleti terv készítése
A jó üzleti terv erős alapot ad a vállalkozásnak, alapos átgondolást igényel. Segítünk elkészíteni személyre szabott üzleti tervét!

Bérszámfejtés
Bérszámfejtésre nem csak az adóhatóság miatt van szükség! A hibák és hiányosságok elkerülése érdekében a jó bérszámfejtő aranyat ér!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettséggel kapcsolatban széles körű támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzéséhez szintén rendelkezésre állunk.

SZJA készítése
Vállaljuk személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését.

ÁFA ügyintézés
Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA ügyintézésben szakértő segítségre találhat!

Csapatunkat több éves könyvelői tapasztalattal dolgozó könyvelők erősítik. Naprakész információkkal támogatjuk megbízóinkat, hogy minél jobb feltételeket teremtsünk a vállalkozás működéséhez.

Tisztában vagyunk vele, hogy rengeteg könyevlőiroda közül lehet választani. Mindenki más és más szempontok szerint választ, ám a legnagyobb hiba lehet az, amikor a vállalkozó a legegyszerűbb megoldást választva, a legközelebbi könyvelőt bízza meg a különféle könyvelési feladatok elvégzésével. Persze ez még jól is elsülhet, de megtörténhet, hogy egy rossz döntés miatt kerül hátrányba valaki, pedig többet is ki lehetne hozni a rendelkezésre álló lehetőségekből. Mi ezeket a réseket tárjuk fel és azon dolgozunk, hogy a legapróbb felesleges kiadásokat is megfogjuk cégének!

Könyvelés Pécel

Könyvelés Pécel: rugalmas ügyintézés, felelősségbiztosítással!

Fontos a rugalmasság? Hogy ne kelljen minden alkalommal a könyvelőjéhez utazni, amikor valamit meg kell beszélni vagy aláríni? Szerencsére ma már számos lehetőséggel élhetünk ennek kapcsán. Lehet egyszerűbb is, azonban ehhez tapasztalt könyvelőre lesz szükség!

Professzionális könyvelői szolgáltatások az adók, járulékok és bérköltségek optimalizálásához, a kötelezően elvégzendő adminisztratív feladatok elvégzése és folyamatos kontroll, amit kínálunk.

Számíthat szakértő csapatunkra! Könyvelő irodánk gondoskodunk róla, hogy vállalkozása a legjobb gazdasági megoldásokkal élhessen. Amennyiben könyvelő Pécel területén vagy annak vonzáskörzetében kellene, a Nyugodt Adózás Könyvelő Iroda készséggel áll rendelkezésére!

Éves szinten akár több milliót is megspórólhat, ha jó a könyvelője!!!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni: