KÖNYVELŐ SZADA – PROFESSZIONÁLIS KÖNYVELÉS

Ügyfélbarát könyvelés rugalmas megoldásokkal? Lehetséges!
Nyugodt adózás tapasztalt, megbízható könyvelővel – Velünk.

Olyan könyvelő iroda vazunk, amely nem csak a könyvelést és a hozzá kapcsolódó feladatokat végzi el, hanem naprakész információkkal támogatja ügyfeleit, akár egyéni vállalkozás, Bt. vagy Kft. legyen az Ön vállalkozása.

Biztos támaszra találhat cége a könyveléséhez! Pontosan dolgozunk, magas minőségben tesszük elérhetővé széleskörű könyvelői szolgáltatásainkat. A határidők betartása a mi dolgunk, ami a könyvelést illeti. Több éves könyvelői tapasztalattal a hátunk mögött, szakértő könyvelői csapattal tesszük elérhetővé minőségi könyvelői szolgáltatásainkat.

Könyvelő Szada

Foglalkozzon a cég ügyeivel, mi pedig gondoskodunk róla, hogy minden rendben legyen a könyveléssel!

Könyvelő csapatunkat több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek alkotják, akik mindig naprakész információkkal támogatják az ügyfeleket, azok könyvelését.

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Hívja szakértő könyvelőnket, kérjen konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat a hívással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Tel.: 06 70 612 2303

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

SZADA KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSAINK:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését jó kezekben szeretné tudni? Szakképzett könyvelőink kézbe veszik vállalkozása könyvelését!

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság könyvelése profi csapatunkkal, prémium minőségben!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyvelése felelősségbiztosítással. Társra találhat bennünk a könyvelésben.

Egyéni vállalkozás indítása
Melyik adózási formát válassza egyéni vállalkozásához? A könyvelésben szerzett tapasztalatainkkal már az elejétől kezdve támogatjuk az úton.

Vállalkozás indítási tanácsadás
Segítünk kibogozni a bizonytalan részleteket, hogy biztos alapokkal kezdhesse meg a vállalkozói létet. Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat, bízza profi könyvelőre a pénzügyi terv elkészítését!

Üzleti terv készítése
Erős alapokra szeretné helyezni leendő vállalkozását? Az üzleti terv készítése alapos átgondolást igényel, ebben is a segítségére lehetünk!

Bérszámfejtés
A bérszámfejtés és különböző bérügyek havi szinten és alkalmi jelleggel is előkerülhetnek. Szüksége van egy jó bérszámfejtőre? Állunk elébe!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettségekkel kapcsolatosan széles körű támogatást nyújtunk a vállalkozásoknak.

Könyvvizsgálat
Könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzése szakértelemmel.

SZJA készítése
A személyi jövedelemadó bevallás elkészítése szintén beletartozik könyvelőirodánk tevékenységi körébe.

ÁFA ügyintézés

Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA könyvelése, ÁFA ügyintézése szakértő segítséggel!

NYUGODT ADÓZÁS – HOGYAN?

Egyeseknek egyszerű, másoknak nehezebb döntés az, hogy kire bízza a cége könyvelését. De szerencsére a vállalkozók nagy része tudja, milyen sok múlik azon, mennyire rátermett egy könyvelő iroda a feladatra. Nem csak az ár számít, lehet olcsó könyvelő szolgáltatásokat is találni amellett, hogy közben maximális bizalmat tud szavani a könyvelőiroda számára.

Könyvelés Szada

A legjobbat szeretnénk vállalkozásának, ezért is biztosítunk széles körű, minőségi könyvelő szolgáltatásokat!

A Nyugodt Adózás Könyvelőiroda Gyömrőn található, de Budapesten és annak vonzáskörzetében egyaránt rendelkezésre tudunk állni. Ezért ha például könyvelő Szada területén működő vállalkozásának kellene, akkor is kényelmes és rugalmas elérhetőséget biztosíthatunk Önnek.

Személyes ügyfélfogadás, online könyvelés, SOS ügyintézés megbízható, profi könyvelő irodával. Ezt jelenti a nyugodt adózás!

Önnek nem kell a könyvelés miatt is aggódnia, hiszen teljes mértékben ránk bízhatja a hozzá kapcsolódó feladatokat. Célunk hogy vállalkozása jövőjét pozitívan befolyásoljuk színvonalas könyvelői munkánkkal.

Ha olyan dologról van szó, ami nem megoldható online vagy személyes jelenlét nélkül, akkor ennek sincs akadálya. Előzetes időpont egyeztetés mellett személyesen is átbeszélhetjük, megoldjuk a felmerülő feladatokat. Rövid határidős munkákat egyaránt tudunk vállalni, pont ezért valljuk magunkat profi könyvelő irodának!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni:

  Iroda: Veresegyház
  Személyes ügyfélfogadás hétfőn és kedden vagy rugalmasan előre egyeztetett időpontban akár késő délután is lehetséges.

  MILYEN PLUSZT ADHATUNK VÁLLALKOZÁSÁNAK KÖNYVELŐKÉNT?

  Professzionális könyvelői szolgáltatásainknak része az adók, járulékok és a bérrel járó költségek optimalizálása!

  Dolgozzunk együtt – könyvelés profi minőségben!

  Amikor könyvelőt választ, nem csak szolgáltatást választ, hanem vállalkozása jövőjét alapozza meg. Hozza ki belőle a legtöbbet velünk! A magas minőségű könyvelés garancia rá, hogy az elkerülhető hibákat kiküszöbölhessük. Ne fizessen többet annál, mint amennyit feltétlenül szükséges.

  Ügyfélbarát könyvelés.

  Cége könyvelése, adózása maximális figyelmet kap tőlünk! Személyre szabottan támogatjuk a könyveléshez tartozó feladatokban, legyenek azok állandó vagy alkalmi jellegűek. Könyvelőink szakértelme és felkészültsége a biztosíték, hogy jó kommunikációval ideális feltételeket teremtsünk a vállalkozás könyveléséhez.

  SZERVEZZE KI A KÖNYVELÉST!

  A különféle adóügyek, könyvelési feladatok intézése időigényes. Irodánk gondoskodik mindenről, míg Ön nyugodtan foglalkozhat az egyéb céges teendőkkel. A professzionalitás abban rejlik, hogy gyakorlati tapasztalatainkkal képesek vagyunk egyfajta pluszt adni vállalkozásához. Elképzelhető, hogy vannak még olyan előnyök, amelyeket eddig nem tudott kihasználni, mert előző könyvelője nem hívta fel a figyelmét rá.

  CÉGALAPÍTÁS BIZONYTALANSÁG NÉLKÜL!

  Támogatásra van szüksége? Jó lenne, ha valaki olyan segítene a cégalapításban, akinek kellő rálátása van a különféle előnyökre, hátrányokra?

  Egy cég megalapítása hosszas munkával jár, de akkor nem, ha szakértő segítségünk van hozzá. A folyamat elejétől fogva biztosítjuk hozzáértő segítségünket! Egész végig támogató szerepet töltünk be a vállalkozások életében! Fontos, hogy bármilyen nehézség jön, támogatásunkkal leküzdheti a különböző helyzetek okozta akadályokat, akár már a legelején.

  Könyvelőirodánk erős partner lesz vállalkozása életében, a szolgáltatásainkat a legjobb minőségben igyekszünk biztosítani függetlenül attól, hogy kisvállalkozás vagy nagyvállalkozás ad megbízást számunkra!