KÖNYVELŐ GOMBA – TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Könyvelő irodánk, a Nyugodt Adózás Bt. több éves könyvelői tapasztalat mellett biztosítja a vállalkozások számára szükséges könyvelői feladatok elvégzését. Könyvelőink kiváló szakemberek, akik amellett, hogy  a különböző könyvelési tennivalóknak pontosan, időben tesznek eleget, egyben naprakész információkkal látják el az ügyfeleket, hogy minél jobb feltételeket teremtsenek a vállalkozás működéséhez.

Könyvelés Gomba

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Új vállalkozást indít, akkor foglaljon konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat az időpont foglalással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Könyvelés szolgáltatásaink:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését a legjobb kezekben szeretné tudni? Cégünk bármely adózási forma esetében rendelkezésre áll.

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság számára keres tapasztalt könyvelőt? Velünk gördülékenyen mehetnek a dolgok!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyveléséhez kellene könyvelő? Tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel megbízható társra találhat!

Vállalkozás indítási tanácsadás
Vállalkozás indításán gondolkozik, de van néhány bizonytalan részlet? Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Egyéni vállalkozás indítása
Segítünk eligazodni az elsőre bonyolultnak tűnő adózási formák között, hogy egyéni vállalkozását az Önnek leginkább megfelelő kondíciókkal indíthassa el.

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat!

Üzleti terv készítése
A jó üzleti terv erős alapot ad a vállalkozásnak, alapos átgondolást igényel. Segítünk elkészíteni személyre szabott üzleti tervét!

Bérszámfejtés
Bérszámfejtésre nem csak az adóhatóság miatt van szükség! A hibák és hiányosságok elkerülése érdekében a jó bérszámfejtő aranyat ér!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettséggel kapcsolatban széles körű támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzéséhez szintén rendelkezésre állunk.

SZJA készítése
Vállaljuk személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését.

ÁFA ügyintézés
Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA ügyintézésben szakértő segítségre találhat!

Mit jelent a kényelem az Ön szempontjából?

A szakértelem biztonságot nyújt. Miért mondana le erről, ha többet is kaphat annál, minthogy a könyvelés el van végezve! Sokan követik el azt a hibát, hogy a hozzájuk legközelebb eső könyvelőirodát választják. Ez bizonyos szempontból előnyös lehet, de valljuk be, ennek oka is a kényelem. Persze, a közelség kényelmes, mert néhány perc alatt eljuthatunk a könyvelőnkhöz, illetve azt gondolhatnánk, hogy minden könyvelői szolgáltatás egyforma – pedig korántsem!

Könyvelő Gomba

Nem csupán könyvelőt választ, hanem egyúttal megalapozza vállalkozása jövőjét is. Ha már megteheti, éljen a választás jogával!

Olykor megéri egy kisebb kitérő a minőségért, így van? Ha belegondolunk, néhány percről, néhány kilométerről lehet szó, viszont ami a minőséget illeti, akár fényévnyi távolság is lehet egy-egy könyvelő között!

A Nyugodt Adózás hűen a cég nevéhez – nyugodt adózást biztosít ügyfeleinek, rugalmas, professzionális szolgáltatásokkal!

KÖNYVELÉS GOMBA

Megnyugtató érzés az, ha minden a helyén van. Ahhoz viszont, hogy úgy működjenek a dolgok, ahogyan azt szeretnénk – főleg egy cég kapcsán – megbízható, s nem mellesleg jó szakemberekre van szükség.

Egy vállalkozás vezetése sokrétű odafigyelést igényel, ami nem lankadhat egy percre sem. Nagy felelősségről beszélünk, de ha ki-ki a maga részéről beleteszi a maximumot, és a körülmények is lehetővé teszik – márpedig a könyvelés esetében saját döntés, hogy ki mit választ – akkor bizonyos terhek lekerülhetnek a válláról és nyugodtabban koncentrálhat a cégvezetői feladatokra.

Cégalapítással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, segítünk mindenben, amiben csak tudunk! Amikor a cégalapítás kerül szóba, mondhatjuk, hogy álmok válnak valóra, melyet hosszas tervezés és gondolkodás előz meg. A bizonytalanság ellensúlyozásaként jó, ha van valaki aki már a kezdetektől stabil támogatást nyújt, segít az ügyintzésben és rámutat olyan előnyökre, amit még sokszor a tapasztalt cégvezetők sem feltétlenül látnak, ismernek. Végig fogjuk a kezét, melyet nem engedünk el akkor sem, ha már régi ügyfélnek számít. Könyvelőirodánk állandó partnere lesz, amely nem csak eleget tesz  vállalásainak, hanem alkalmazza tudását és gyakorlatát annak érdekében, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatásokban részesülhessenek!

A jó könyvelő tesz érte, hogy az elkerülhető hibák esélyt se kaphassanak. Célunk, hogy minden esetben személyre szabottan vizsgáljuk a lehetőségeket és az adott körülményeknek megfelelően döntsünk.

Professzionális könyvelői szolgáltatásainkkal az adók, járulékok és bérköltségek optimalizálására is lehetőséget adunk. Együtt megtalálhatjuk azokat a megoldásokat, amelyek hatékonyabbá tehetik a mindennapokat, melyek megkönnyítik a vállalkozás céljainak elérését.

Amennyiben könyvelő Gomba területén vagy annak vonzáskörzetében kellene, a Nyugodt Adózás Könyvelő Iroda készséggel áll rendelkezésére!

Éves szinten akár több milliót is megspórólhat, ha jó a könyvelője!!! Válassza a megfelelőt, ne a legközelebbit!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni: