KÖNYVELŐ SÜLYSÁP – TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Intézze a cégével kapcsolatos adóügyeket  velünk kényelmesen, mégis professzionálisan!

Több éves könyvelői tapasztalattal dolgozunk azon, hogy ügyfeleinket naprakész információkkal támogassuk, mindeközben folyamatos felügyeletet biztosítunk vállalkozásának az adóügyekben.

A Nyugodt Adózás Bt. célja nyugodt adózást biztosítani az ügyfelek számára rugalmas megoldásokkal, professzionális szolgáltatások keretein belül.

Könyvelés Sülysáp

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Hívja szakértő könyvelőnket, kérjen konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat a hívással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Tel.: 06 70 612 2303

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Könyvelés szolgáltatásaink:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését a legjobb kezekben szeretné tudni? Cégünk bármely adózási forma esetében rendelkezésre áll.

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság számára keres tapasztalt könyvelőt? Velünk gördülékenyen mehetnek a dolgok!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyveléséhez kellene könyvelő? Tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel megbízható társra találhat!

Vállalkozás indítási tanácsadás
Vállalkozás indításán gondolkozik, de van néhány bizonytalan részlet? Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Egyéni vállalkozás indítása
Segítünk eligazodni az elsőre bonyolultnak tűnő adózási formák között, hogy egyéni vállalkozását az Önnek leginkább megfelelő kondíciókkal indíthassa el.

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat!

Üzleti terv készítése
A jó üzleti terv erős alapot ad a vállalkozásnak, alapos átgondolást igényel. Segítünk elkészíteni személyre szabott üzleti tervét!

Bérszámfejtés
Bérszámfejtésre nem csak az adóhatóság miatt van szükség! A hibák és hiányosságok elkerülése érdekében a jó bérszámfejtő aranyat ér!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettséggel kapcsolatban széles körű támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzéséhez szintén rendelkezésre állunk.

SZJA készítése
Vállaljuk személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését.

ÁFA ügyintézés
Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA ügyintézésben szakértő segítségre találhat!

A kényelem alatt azt értjük, hogy biztosítjuk Önnek azt, hogy a vállalkozására koncentrálhasson, mi pedig közben elvégezzük a havi szinten felmerülő könyvelési teendőket.

Bízza ránk a könyveléssel kapcsolatos teendőket, mi pedig gondoskodunk róla, hogy a havi beszámolók, az aktuális bérszámfejtések mind időben elkészülhessenek. Megtaláljuk cégének a legmegfelelőbb adózási formát, vállaljuk a különböző számviteli feladatok elvégzését teljeskörűen.

Könyvelő Sülysáp

KÖNYVELÉS SÜLYSÁP:

A könyveléssel kapcsolatban fontos, hogy minden időben elkészüljön. Nem lehet hibázni, hiszen az csak hátráltatná a vállalkozás működését. Emiatt is érdemes megbízható könyvelőt választani és nem azt, amit a legkényelmesebben elér. Pont emiatt biztosítunk néhány szolgáltatással kapcsolatban rugalmasságot részünkről, mely annyit jelent, hogy nem feltétlenül szükséges minden üggyel kapcsolatban személyesen megjelennie irodánkban. A könyvelővel való folyamatos kapcsolattartás azonban elengedhetetlen eleme annak, hogy vállalkozása növekedhessen, akadályok nélkül!

Adók, járulékok és bérköltségek optimalizálása is szerepel könyveléssel kapcsolatos teendőink között., melynek célja, hogy a vállalkozás ki tudja használni azokat a lehetőségeket, amelyek alapvetően rendelkezésére állnak. Hogy ezeket a lehetőségeket felfedezze, szüksége lesz egy tapasztalt könyvelőre.

Szakértő csapatunk tesz érte, hogy vállalkozása a szabályok szerint, ám gazdasági szempontból a legjobb megoldásokkal élhessen a közös munka során. Amennyiben könyvelő Sülysáp területére vonatkozóan vagy annak vonzáskörzetében kellene, a Nyugodt Adózás Könyvelő Iroda készséggel áll rendelkezésére!

Éves szinten akár több milliót is megspórólhat, ha jó a könyvelője!!! Ne a legközelebbit válassza!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni: