KÖNYVELŐ 17. KERÜLET – KÖNYVELŐIRODA BUDAPEST

Maximális bizalom, professzionális hozzáállás!

Nem egyszerű  megfelelő szakembert találni a könyveléshez. Tisztában vagyunk vele, hogy rengeteg könyevlőiroda közül lehet választani. Mindenki más és más szempontok szerint választ, ám a legnagyobb hiba lehet az, amikor a vállalkozó a legegyszerűbb megoldás mellett dönt és a legközelebbi könyvelőt bízza meg a különféle könyvelési feladatok elvégzésével. Persze ez még jól is elsülhet, de megtörténhet, hogy egy rossz döntés miatt kerül hátrányba valaki, pedig többet is ki lehetne hozni a rendelkezésre álló lehetőségekből.

Könyvelés 17. kerület

Mi ezeket a réseket tárjuk fel és azon dolgozunk, hogy a legapróbb felesleges kiadásokat is megfogjuk cégének!

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, kollégáink mindegyike képzett az adott területen. Hatékony munkát kínálunk a bérszámfejtésben, könyvelésben képzett kollégáink által, akik a jogszabályokat betartva végzik feladataikat. Nem Önnek kell lépést tartania a különféle bér- és adójogszabályok változásával, mert mi naprakészen biztosítjuk szolgálatainkat különböző területeken. Teljeskörű számviteli szolgáltatások sorát veheti igénybe tőlünk!

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Hívja szakértő könyvelőnket, kérjen konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat a hívással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Tel.: 06 70 612 2303

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Könyvelés szolgáltatásaink:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését a legjobb kezekben szeretné tudni? Cégünk bármely adózási forma esetében rendelkezésre áll.

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság számára keres tapasztalt könyvelőt? Velünk gördülékenyen mehetnek a dolgok!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyveléséhez kellene könyvelő? Tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel megbízható társra találhat!

Vállalkozás indítási tanácsadás
Vállalkozás indításán gondolkozik, de van néhány bizonytalan részlet? Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Egyéni vállalkozás indítása
Segítünk eligazodni az elsőre bonyolultnak tűnő adózási formák között, hogy egyéni vállalkozását az Önnek leginkább megfelelő kondíciókkal indíthassa el.

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat!

Üzleti terv készítése
A jó üzleti terv erős alapot ad a vállalkozásnak, alapos átgondolást igényel. Segítünk elkészíteni személyre szabott üzleti tervét!

Bérszámfejtés
Bérszámfejtésre nem csak az adóhatóság miatt van szükség! A hibák és hiányosságok elkerülése érdekében a jó bérszámfejtő aranyat ér!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettséggel kapcsolatban széles körű támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzéséhez szintén rendelkezésre állunk.

SZJA készítése
Vállaljuk személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését.

ÁFA ügyintézés
Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA ügyintézésben szakértő segítségre találhat!

Könyvelő XVII. kerület – Budapest könyvelő iroda

Cégünk lehetőséget kínál a nyugodt adózásra!

Számtalan kötelezettség terheli a vállalkozásokat, melyek elmulasztása szaknkciókat von magával. Ezt elkerülendő, teljes szélességben gondoskodni tudunk a különféle feladatok elvégzéséről, időben értesítjük teendőiről.

Minőségi szolgáltatásaink része, hogy megkeressük azokat a megoldásokat, amelyek segítségével Önnek csupán annyi adót kelljen fizetnie, amennyi a jogszabályok szerint feltétlenül szükséges. Megóvjuk a késedelmi pótlékfizetésektől, ezen felül érthető módon engedünk betekintést a könyvelésről és egyéb teendőkről, hogy mérlegelve lehetőségeit, a legjobb módszerekről dönthessünk közösen.

A bérszámfejtés kiszervezése számos előnnyel járhat. A legfőbb ezek közül, hogy időt takaríthat meg vele, ezáltal több ideje juthat a cég egyéb ügyeinek intézésére, ami mondjuk ki: nem kevés munka. Ahol csak lehet, levesszüka  terhet a válláról.

Már a cég megalakulását követően, sőt azt megelőzően kísérjük útján és támogatjuk egészen addig, amíg arra Ön igényt tart. Széles körben állunk helyt a különféle könyvelési területeken, ezáltal sokoldalú megoldásokkal szolgálhatunk a vállalkozásoknak.

Ha úgy érzi, hogy a könyvelése jelenleg nincs jó kezekben, akkor sosem késő váltani!

Gyakran fordulnak elő olyan ügyfelek, akik nem elégedettek a könyvelőjükkel. Ennek oka lehet az, hogy nem teljesíti megfelelően a feladatait, de abból is fakadhat az elégedetlenség, hogy a könyvelő nem használja ki azokat a lehetőségeket, melyekkel a vállalkozásra rótt adóterhek csökkenthetőek lennének. Alapos átvizsgálást követően minden gyenge pontot megtalálunk, hogy végül olyan megoldásokkal élhessen, amelyek kedvezőek a cége számára, egyúttal Önnek! A szakértelem és alaposság jövedelmező befektetés, váltson könyvelőt és válassza a Nyugodt Adózást!

A jó könyvelő egyben lehetőség a fejlődésre!

Az adózás, könyvelés egy olyan terület, ahol folyamatosan változnak a jogszabályok. Emiatt és nem utolsó sorban ügyfeleink érdekében, állandóan képezzük magunkat minden területen, mindig tisztában vagyunk a változásokkal és ezek élesbe léptetése előtt már biztosítjuk ügyfeleink számára a legjobb körülményeket. Naprakész ismeretekkel végezzük munkánkat, hogy minden helyzetben jól dönthessünk, hiszen a hatékonyság egyben spórolást jelenthet cége számára.

A XVII. kerületi könyvelő feladatai:

Adatkezelési megbízhatóságot biztosítunk, fő szemléletünk a költséghatékonyság, mindezt pedig magas szakmai tudással érheti el. Rendelkezünk felelősségbiztosítással, gondoskodunka  bérlisták elkészítéséről, a munkavállalók be- és kiléptetéséről, pontos bérszámfejtési adatokkal dolgozunk, a járulékbevallások készítését a NAV felé időben elkészítjük és beküldjük. Emellett iztosítjuk a jövedelem igazolás kiadását SZJA bevalláshoz, vezetjük a szabadság nyilvántartást.

Ezzel együtt olyan kollégákat foglalkoztatunk, akik a kommunikációval kapcsolatban pontosságot nyújtanak és tudják, hogy mit is akar a cégvezető, vagyis Ön! A felsorolt elemek mind a nyugodt adózás titkai.

Éves szinten akár több milliót is megspórólhat, ha jó a könyvelője!!! Válassza a megfelelőt, ne a legközelebbit!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni: