KÖNYVELŐ MAGLÓD – TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Nyugodt adózás, professzionális szolgáltatásokkal!

A kisvállalkozások és nagyvállalkozások esetében egyaránt fontos szerepet tölt be a könyvelés, illetve minden hozzá tartozó feladat. Emiatt is van szükség egy jó könyvelőre, hogy mindent pontosan, időben és hiánytalanul elvégezzen, amilyen papírmunkára csak szüksége van a vállalkozásnak. Magabiztos támaszt nyújtunk cégének azért, hogy Ön a vállalkozásra koncentrálhasson!

Könyvelés Maglód

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Hívja szakértő könyvelőnket, kérjen konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat a hívással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Tel.: 06 70 612 2303

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Könyvelés szolgáltatásaink:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését a legjobb kezekben szeretné tudni? Cégünk bármely adózási forma esetében rendelkezésre áll.

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság számára keres tapasztalt könyvelőt? Velünk gördülékenyen mehetnek a dolgok!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyveléséhez kellene könyvelő? Tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel megbízható társra találhat!

Vállalkozás indítási tanácsadás
Vállalkozás indításán gondolkozik, de van néhány bizonytalan részlet? Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Egyéni vállalkozás indítása
Segítünk eligazodni az elsőre bonyolultnak tűnő adózási formák között, hogy egyéni vállalkozását az Önnek leginkább megfelelő kondíciókkal indíthassa el.

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat!

Üzleti terv készítése
A jó üzleti terv erős alapot ad a vállalkozásnak, alapos átgondolást igényel. Segítünk elkészíteni személyre szabott üzleti tervét!

Bérszámfejtés
Bérszámfejtésre nem csak az adóhatóság miatt van szükség! A hibák és hiányosságok elkerülése érdekében a jó bérszámfejtő aranyat ér!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettséggel kapcsolatban széles körű támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzéséhez szintén rendelkezésre állunk.

SZJA készítése
Vállaljuk személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését.

ÁFA ügyintézés
Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA ügyintézésben szakértő segítségre találhat!

A könyveléssel járó ezen feladatokban számíthat ránk! Abban az esetben, ha vállalkozást szeretne indítani, szintén szakértő tanácsokkal segítjük a folyamatot, már a legelső lépésektől kezdve. A Nyugodt Adózás Bt. nyugodt adózást biztosít az ügyfeleknek rugalmas, egyben professzionális szolgáltatások keretein belül.

Könyvelőm Maglód

Abban a pillanatban, hogy könyvelőt választ, nem csupán a szolgáltatás elvégzésére választ szakembert, hanem  vállalkozásának jövőjére is hatással van a döntés. Ha már könyvelésre van szüksége – hozza ki belőle a legtöbbet, velünk!

Odafigyelünk cége könyvelésére, adózására, valamint minden egyéb feladatra, ami havi vagy éves sznten felmerül. Olykor viszont más ritmusban kell a segítség. Új munkavállalót szeretne foglalkoztatni? Az ezzel kapcsolatos papírmunkát bízza ránk! Könyvelőink szakértelme, felkészültsége a biztosíték rá, hogy megfelelő kommunikációval remek feltételeket teremthessünk az ügyfél vállalkozásának.

Tisztában vagyunk vele, hogy mivel jár egy cégalapítás. Ez hosszas munkát igényel, de lehet egyszerűbb is, mint amilyennek elsőre tűnik! A vele járó feladatok sora gyakran eltántorítja az embert attól, hogy belevágjon a projektbe. A folyamat legelején, már a tervezésnél szakértő támogatást nyújtunk! A kezdetektől fogva támogató szerepet töltünk be ügyfeleink életében, könyvelő irodánk erős partner lesz vállalkozásában, szolgáltatásainkat a legjobb minőségben biztosítjuk.

KÖNYVELÉS MAGLÓD

A nyugodt adózás fogalma számunkra a kényelemben rejlik, ami valójában összetettebb fogalom annál, mint ahogyan hangzik! Tényleges nyugalomban végezheti mindennapos teendőit cégével, mi pedig ehhez biztosítjuk a megfelelő feltételeket.

Professzionális könyvelői szolgáltatásainkkal az adók, járulékok és bérrel járó költségek optimalizálása egyaránt szempont. Tegyük együtt hatékonyabbá a mindennapokat, hogy gördülékenyebben valósíthassa meg cégével kapcsolatban a kitűzött célokat!

A szolgáltatásokban felsorolt ügyekben számíthat szakértő csapatunkra! Mi gondoskodunk róla, hogy cége a szabályokhoz alkalmazkodva, gazdasági szempontból a legjobb megoldásokkal élhessen. Amennyiben könyvelő Maglód területén, illetve annak vonzáskörzetében kellene, a Nyugodt Adózás Könyvelő Iroda készséggel áll rendelkezésére!

Éves szinten akár több milliót is megspórólhat, ha jó a könyvelője!!! Válassza a megfelelőt, ne a legközelebbit!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni: