KÖNYVELŐ MENDE – TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Szeretne egy olyan könyvelőt, aki amellett, hogy elvégzi a könyveléssel járó feladatokat, teljes odafigyeléssel támogatja vállalkozása működését?

A Nyugodt Adózás cégnév igazán találó, hiszen nyugodt adózást biztosítunk rugalmasság mellett, professzionális szolgáltatások keretein belül.

Mivel szolgálhatunk ügyfeleink számára? Több éves könyvelői tapasztalat, naprakész információk, amelyek mind hozzájárulnak a vállalkozások működéséhez. Egy jó könyvelővel akár még spórolhat is!

Könyvelés Mende

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Hívja szakértő könyvelőnket, kérjen konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat a hívással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Tel.: 06 70 612 2303

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Könyvelés szolgáltatásaink:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését a legjobb kezekben szeretné tudni? Cégünk bármely adózási forma esetében rendelkezésre áll.

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság számára keres tapasztalt könyvelőt? Velünk gördülékenyen mehetnek a dolgok!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyveléséhez kellene könyvelő? Tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel megbízható társra találhat!

Vállalkozás indítási tanácsadás
Vállalkozás indításán gondolkozik, de van néhány bizonytalan részlet? Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Egyéni vállalkozás indítása
Segítünk eligazodni az elsőre bonyolultnak tűnő adózási formák között, hogy egyéni vállalkozását az Önnek leginkább megfelelő kondíciókkal indíthassa el.

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat!

Üzleti terv készítése
A jó üzleti terv erős alapot ad a vállalkozásnak, alapos átgondolást igényel. Segítünk elkészíteni személyre szabott üzleti tervét!

Bérszámfejtés
Bérszámfejtésre nem csak az adóhatóság miatt van szükség! A hibák és hiányosságok elkerülése érdekében a jó bérszámfejtő aranyat ér!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettséggel kapcsolatban széles körű támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzéséhez szintén rendelkezésre állunk.

SZJA készítése
Vállaljuk személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését.

ÁFA ügyintézés
Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA ügyintézésben szakértő segítségre találhat!

Ön mire gondol, amikor azt hallja: kényelem?

Ugye Ön nem esik abba a hibába, hogy csak az alapján választ könyvelőt, hogy melyik iroda esik a legközelebb? Kár lenne csak ezmiatt kompromisszumokat kötni, amikor lehetőség van arra is, hogy bizonyos ügyeket a távolból is elintézhessen. Velünk nincs kompromisszum! Válasszon olyan könyvelőt, aki professzionális szolgáltatásokat nyújt, aki mindenre gondol és mindig a legjobb formáját nyújtja!

A vállalkozások vezetése összetett figyelmet követel meg. Ebből fakadóan nagy felelősséget kíván, viszont megfelelő háttérmunkával, összefogással könnyebbé tehetjük. Ha mindenki a saját területére koncentrál, sokkal hatékonyabban haladhatunk a célok felé, együtt. Végig fogjuk a kezét, amit akkor sem fogunk gyengébben, ha már régi ügyfélnek számít.

Könyvelő Mende

Még egy apróbb figyelmetlenség is kellemetlen hatással lehet a cégre nézve. Ennek elkerülése érdekében szükség van egy olyan könyvelőre, aki tesz érte, hogy az elkerülhető hibáknak még csak esélyt se adjunk. Célunk, hogy minden esetben személyre szabottan vizsgáljuk a lehetőségeket és az adott körülményeknek megfelelően döntsünk.

KÖNYVELÉS MENDE

Professzionális könyvelői szolgáltatásainkkal az adók, járulékok és bérköltségek optimalizálására is lehetőséget adunk. Megtaláljuk azokat a megoldásokat, amelyek hatékonyabbá teszik a mindennapok során felmerülő adózási feladatokat, bérszámfejtést, beszámolók elkészítését.

A fentebb felsorolt ügyekben mind számíthat szakértő csapatunkra, gondoskodunk róla, hogy az Ön cége szigorúan a szabályokat betartva, de gazdasági szempontból a legjobb megoldásokkal élhessen. Amennyiben könyvelő Mende területén vagy annak vonzáskörzetében kellene, a Nyugodt Adózás Könyvelő Iroda készséggel áll rendelkezésére!

Éves szinten akár több milliót is megspórólhat, ha jó a könyvelője!!! Válassza a megfelelőt, ne a legközelebbit!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni: