ONLINE KÖNYVELÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK

ONLINE KÖNYVELÉSSEL MÉG KÉNYELMESEBB!

Gyors és egyszerű könyvelés, azonnali pénzügyi információk, nem számít a távolság!

Naprakész pénzügyi adatok könnyebb ügyintézés!

Használja ki a modern könyvelői megoldások kínálta lehetőségeket és gyorsítsa fel az ügyintézést online könyveléssel!

Miért töltene fölöslegesen időt azzal, hogy egy-egy dokumentum vagy számla miatt a könyvelőjéhez utazik ahelyett, hogy az e-könyvelés nyújtotta kényelmi megoldásokkal él? Töltse inkább ezt az időt olyan dolgokkal, amelyek segítik vállalkozása fejlődését!

Minden adat, dokumentum és információ gyorsabban és egyszerűbben elérhető az online könyvelésnek köszönhetően.

Online könyvelés vállalkozásoknak
Milyen előnyei származnak vállalkozásának az online könyvelésből?

SZÁMLÁK KEZELÉSE VALÓS IDŐBEN

A számla a kiállítása után azonnal megjelenik a rendszerben, nem kell a hónap végéig várni megérkezésükre.

VISSZAKERESHETŐ ADATOK

Valamilyen számlát, egyéb dokumentumot keres? Mindketten bármikor elérhetjük a már feltöltött adatokat. Adatait biztonságban tudhatja, titkos jelszavakkal történik a belépés.

AZONNAL ELÉRHETŐ INFORMÁCIÓK

Bármi is történjen a pénzügyekkel, arról Ön és mi is rögtön értesülünk. Minden változást nyomonkövethetünk.

ÜGYINTÉZÉS SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ NÉLKÜL

Nem kell havi szinten vagy akár gyakrabban konzultálnunk, mert a rendszerben automatikusan elérhető a szükséges könyvelői anyag.

ÁTLÁTHATÓBB PÉNZÜGYEK

Bárhol és bármikor rendelkezésre áll a pénzügyi nyilvántartás, vele együtt a számlák, fizetendők és minden, amit el kell intézni.

GÖRDÜLÉKENYEBB KOMMUNIKÁCIÓ

Bármilyen információra legyen szüksége Önnek vagy könyvelőirodánknak, az naprakészen rendelkezésünkre áll.

PAPÍRMENTES

Minden dokumentum, bizonylat papírok nélkül, online tárolható, amit Ön és mi is mindig elérünk.

A vállalkozásnak és a könyvelőnek is kényelmesebb!

Minden egy helyről, könnyen és gyorsan elérhetővé válik, de csak annak, akinek hozzáférése van.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Mire használható az online könyvelői program?

TB járulék-, SZJA-, SZOCHÓ-, átalányadó kiszámításához.

Elérhetőek a könyveléshez szükséges kimenő és bejövő számlaadatok, számlaképek.

Könnyen a megfelelő programba integrálható adatokkal dolgozhatunk.

Mi az az online könyvelés?

Az elmúlt néhány évben egyre nagyobb teret kapott az online könyvelés, ami azért van, mert számos előnyt biztosít a felhasználók számára. Ezek leginkább kényelmi funkciók, melyek egyben praktikusak és nagyban megkönnyítik mind a vállalkozás, mind a könyvelő iroda munkáját.

Nem csak időt, de akár pénzt is spórolhatunk általa. A könyvelés folyamata nem papíralapú számlákkal történik, hanem programok, szoftverek segítségével. Előnyeit már néhány pontban taglaltuk, azonban mivel egyre nagyobb a kereslet az online könyvelésre, ezért jó, ha Ön is egy kicsit jobban megismeri a benne rejlő lehetőségeket!

Online konyvelés egyszerűen

Gyakran okoz gondot a vállalkozásoknak helyben jó könyvelőt találni. Persze a mi könyvelőirodánk lehetőséget nyújt rá, hogy távolabbi, másik városban élő ügyfeleket fogadjon, amit igyekszünk rugalmasan kezelni. De lehet még kényelmesebb a könyvelés! Teljesen mindegy, hol dolgozik, hol tartózkodik, könyvelőink naprakészen tudnak a könyveléssel dolgozni. Nem kell azon aggódnia, mikor juttatja el hozzánk a szükséges dokumentumokat, hogy meddig van nyitva a posta, futárszolgálat. Ön is akármikor hozzáfér az adatokhoz és követheti a könyvelők munkáját.

Az adatok folyamatos feltöltésével a fontos határidők betartása még véletlenül sem maradhat el, hiszen az online könyvelési szoftver jelzi, ha valamilyen teendő van. Vége annak az időszaknak, amikor állandóan személyes találkozókkal lehet csak megoldani a felmerülő feladatokat, mivel az online kapcsolattartás hatékony ebből a szempontból is.

Ellenben a régi időkkel, folyamatosan zajlik az adatok feldolgozása, nem havi vagy éves jelentések alapján. Ettől sokkal aktuálisabbá válik a könyvelés, ráadásul egy meglepően könnyedén kezelhető, felhasználóbarát felület áll ehhez rendelkezésünkre.

Bármilyen felmerülő kérdést a szoftveren keresztül is feltehet, ugyanakkor ezentúl is lehetőséget biztosítunk a személyes találkozóra, amennyiben azt szeretné.

Online könyvelés – bárhonnan egyszerűen elérhető a cég könyvelése!

Mindegy, hogy ügyfeleink Budapest vagy annak környékéhez, netán vidéki vállalkozások, az online számlázó rendszer használata nagyon praktikus, hiszen a könyvelői szolgáltatás szinte teljes mértékben online. Így az olyan mindennapos tevékenységek, mint a számlák, bizonylatok iktatása, nem igényel személyes jelenlétet vagy postai kézbesítést, mert irodánk és a NAV számára szükséges információkat feltöltheti online!

Könnyebbé válik a határidők pontos betartása, precíz és egyszerű módon gondoskodhat a könyveléshez kellő anyagok eljuttatásáról. Árak szempontjából is megtérül, ugyanis kevesebb időt és pénzt kell utazásra, postázásra költenie. Segítünk eligazodni a programban, hogy Ön is mielőbb gördülékenyen használhassa és élvezhesse előnyeit.

Felkeltettük az érdeklődését? További részleteket szeretne megtudni?
Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!