KÖNYVELŐ PÉTERI – TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Nyugodt adózást biztosítunk az ügyfeleknek professzionális szolgáltatásokkal!

Komplett támogatást nyújtunk a könyveléshez kapcsolódó teendőkhöz, mi ezzel járulunk sikereihez, így Önnek több ideje maradhat a vállalkozás vezetésére. Mi nem csak elvégezzük  a könyveléssel járó feladatokat, hanem segítünk megtalálni az Önnek leginkább kedvező, legjobb lehetőségeket!

Biztos, hogy a legközelebb eső könyvelőiroda lesz a legjobb is? Ugye, ha könyvelésről van szó, akkor Ön sem köt kompromisszumot? Ha eddig így volt, ideje lehet váltani! Ne hagyja, hogy elessen a legjobb lehetőségektől, csak mert kevesebbet kell utazni. Elképzelhető, hogy vállalkozása jobb megoldásokkal is élhet – ehhez viszont olyan szakértőkre van szükség, akik meglátják az eddig Ön előtt rejtve maradt előnyös lépéseket!

Könyvelés Péteri: rugalmas ügyintézés, felelősségbiztosítással!

Fontos Önnek a rugalmasság? Kényelmesnek találná, ha nem kellene minden alkalommal a könyvelőjéhez utazni, amikor valamit meg kell beszélni vagy valamit alá kell írni? Szerencsére ma már lehet egyszerűbb is, de ami biztos: ehhez tapasztalt könyvelőre lesz szükség!

Professzionális könyvelői szolgáltatásokat kínálunk az adók, járulékok és bérköltségek optimalizálásához, a kötelezően elvégzendő adminisztratív feladatok elvégzése és folyamatos kontroll mellett.

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Új vállalkozást indít, akkor foglaljon konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat az időpont foglalással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Könyvelés szolgáltatásaink:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését a legjobb kezekben szeretné tudni? Cégünk bármely adózási forma esetében rendelkezésre áll.

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság számára keres tapasztalt könyvelőt? Velünk gördülékenyen mehetnek a dolgok!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyveléséhez kellene könyvelő? Tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel megbízható társra találhat!

Vállalkozás indítási tanácsadás
Vállalkozás indításán gondolkozik, de van néhány bizonytalan részlet? Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Egyéni vállalkozás indítása
Segítünk eligazodni az elsőre bonyolultnak tűnő adózási formák között, hogy egyéni vállalkozását az Önnek leginkább megfelelő kondíciókkal indíthassa el.

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat!

Üzleti terv készítése
A jó üzleti terv erős alapot ad a vállalkozásnak, alapos átgondolást igényel. Segítünk elkészíteni személyre szabott üzleti tervét!

Bérszámfejtés
Bérszámfejtésre nem csak az adóhatóság miatt van szükség! A hibák és hiányosságok elkerülése érdekében a jó bérszámfejtő aranyat ér!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettséggel kapcsolatban széles körű támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzéséhez szintén rendelkezésre állunk.

SZJA készítése
Vállaljuk személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését.

ÁFA ügyintézés
Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA ügyintézésben szakértő segítségre találhat!

Csapatunkat több éves könyvelői tapasztalattal dolgozó szakemberek erősítik. Naprakész információkkal támogatjuk megbízóinkat, hogy minél jobb feltételeket teremtsünk a vállalkozás működéséhez.

Könyvelés Péteri

A Nyugodt Adózás hűen a cég nevéhez – nyugodt adózást biztosít ügyfeleinek, rugalmas, professzionális szolgáltatásokkal!

KÖNYVELÉS PÉTERI

Nem kérdés, hogy rengeteg könyevlőiroda közül lehet választani. Tudjuk, hogy mindenki más és más szempontok szerint választja ki a könyvelőjét, ahol szintén fontos tényező lehet a közelség, könnyű elérhetőség. Azonban a mai világban ez már másképp is elérhető!

Talán az egyik legnagyobb hiba az, amikor a vállalkozó a legegyszerűbb megoldást választja, vagyis a legközelebbi könyvelőt bízza meg a különféle könyvelési feladatok elvégzésével. Olykor ez nem csak kézenfekvő, hanem tényleg előnyökkel jár, de sokszor amiatt kerülhet hátrányba egy vállalkozás, mert a könyvelő nem világít rá, hogy többet is ki lehetne hozni a rendelkezésre álló lehetőségekből. Mi ezeket a réseket igyekszünk feltárni és munkánk során azon dolgozunk, hogy a legapróbb felesleges kiadásokat is meg tudjuk fogni a cégének!

Számos területen számíthat szakértő csapatunkra! Könyvelő irodánk gondoskodik róla, hogy a vállalkozása a legjobb gazdasági megoldásokkal élhessen. Úgy gondoljuk ez az, ami tényleg kényelmet és nyugalmat biztosít az ügyfélnek, nekünk pedig újabb kihívást hoz, amelyek leküzdésének állunk elébe!

Amennyiben könyvelő Péteri területén vagy annak vonzáskörzetében kellene, a Nyugodt Adózás Könyvelő Iroda készséggel áll rendelkezésére!

Éves szinten akár több milliót is megspórólhat, ha jó a könyvelője!!! Válassza a megfelelőt!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni: