KÖNYVELŐ GYÖMRŐ – TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Egy igazán jó könyvelő iroda többet nyújt annál, minthogy elvégzi a könyveléssel járó feladatokat!

Csapatunkat több éves könyvelői tapasztalattal dolgozó könyvelők erősítik, akik egyúttal naprakész információkkal támogatják ügyfeleinket, hogy minél jobb feltételeket teremtsenek a vállalkozások működéséhez.

Önnek mit jelent a kényelem?

Sokan abba a hibába esnek, hogy a legközelebbi könyvelőt keresik fel, ami szerencsés esetben jó választás, ám többségében inkább csak a kényelemből teszik. A közelség kényelmes, de nem mindegy, hogy kire bízza a könyvelési feladatokat! Azt hihetnénk, hogy minden könyvelői szolgáltatás egyforma, pedig korántsem!

Könyvelő Gyömrő

Nem csupán könyvelőt választ, hanem ezzel a választással egyben meghatározza vállalkozásának jövőjét is – éljen a választás jogával!

Olykor megéri egy rövid utazás a minőségért, nem igaz? Néhány percről, pár kilométerről beszélünk, ami viszont a minőséget illetően fényévnyi távolság is lehet! Ez csak fizikai távolság, ám érdekeink egy ponton tökéletesen összeillenek

A Nyugodt Adózás cégnév esetünkben valóban találó – nyugodt adózást biztosítunk az ügyfeleknek rugalmas, ám professzionális szolgáltatások keretein belül.

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Hívja szakértő könyvelőnket, kérjen konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat a hívással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Tel.: 06 70 612 2303

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Könyvelés szolgáltatásaink:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését a legjobb kezekben szeretné tudni? Cégünk bármely adózási forma esetében rendelkezésre áll.

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság számára keres tapasztalt könyvelőt? Velünk gördülékenyen mehetnek a dolgok!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyveléséhez kellene könyvelő? Tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel megbízható társra találhat!

Vállalkozás indítási tanácsadás
Vállalkozás indításán gondolkozik, de van néhány bizonytalan részlet? Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Egyéni vállalkozás indítása
Segítünk eligazodni az elsőre bonyolultnak tűnő adózási formák között, hogy egyéni vállalkozását az Önnek leginkább megfelelő kondíciókkal indíthassa el.

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat!

Üzleti terv készítése
A jó üzleti terv erős alapot ad a vállalkozásnak, alapos átgondolást igényel. Segítünk elkészíteni személyre szabott üzleti tervét!

Bérszámfejtés
Bérszámfejtésre nem csak az adóhatóság miatt van szükség! A hibák és hiányosságok elkerülése érdekében a jó bérszámfejtő aranyat ér!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettséggel kapcsolatban széles körű támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzéséhez szintén rendelkezésre állunk.

SZJA készítése
Vállaljuk személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését.

ÁFA ügyintézés
Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA ügyintézésben szakértő segítségre találhat!

Könyvelés Gyömrő

Egy vállalkozás vezetése komplex figyelmet kíván, nagy felelősség is egyben, de nem lehetetlen. Tisztában vagyunk vele, hogy a cégalapítással emberek dédelgetett álmai válnak valóra, melyet általában hosszas tervezés és gondolkodás előz meg. Már a folyamat ezen részében számíthat közreműködésünkre, támogatásunkra. Végig fogjuk a kezét, melyet nem engedünk el akkor sem, ha már régi ügyfélnek számít. Egyfajta partnerséget kínál könyvelőirodánk, amely nem csak eleget tesz  vállalásainak, hanem alkalmazza tudását és gyakorlatát annak érdekében, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatásokban részesüljenek!

Gyömrői könyvelő

Még egy apróbb figyelmetlenség is kellemetlen hatással lehet a cégre nézve. Ennek elkerülése érdekében szükség van egy olyan könyvelőre, aki tesz érte, hogy az elkerülhető hibáknak még csak esélyt se adjunk. Célunk, hogy minden esetben személyre szabottan vizsgáljuk a lehetőségeket és az adott körülményeknek megfelelően döntsünk.

Professzionális könyvelői szolgáltatásainkkal az adók, járulékok és bérköltségek optimalizálására is lehetőséget adunk. Együtt megtalálhatjuk azokat a megoldásokat, amelyek hatékonyabbá tehetik a mindennapokat, melyek megkönnyítik a vállalkozás céljainak elérését. Budapest szomszédságában vagyunk, de akár online is tudjuk intézni számviteli ügyeit. Könyvvizsgáló kollégánk szükség esetén könyvviszgálati ellenőrzést végez.

A fentebb felsorolt ügyekben mind számíthat szakértő csapatunkra, gondoskodunk róla, hogy az Ön cége szigorúan a szabályokat betartva, de gazdasági szempontból a legjobb megoldásokkal élhessen. Amennyiben könyvelőre Gyömrő területén vagy annak vonzáskörzetében lenne szüksége, a Nyugodt Adózás Könyvelő Iroda készséggel áll rendelkezésére!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni: