KÖNYVELŐ 18. KERÜLET – KÖNYVELŐIRODA BUDAPEST

Kölcsönös bizalom és professzionális hozzáállás!

Nehéz az elképzeléseknek megfelelő szakembert találni a könyvelésre, bár igaz, rengeteg könyevlőiroda közül lehet választani. Mindenkinek más szempontok a mérvadóak a választásnál, de kérjük ne essen abba  a hibába, hogy a legegyszerűbb megoldás mellett dönt, vagyis a legközelebbi könyvelőt bízza meg a különféle könyvelési feladatokkal, főleg mert nem csak egy tevékenységet foglal magába a könyvelés, így sok hibát lehet véteni. Ne hagyja, hogy egyetlen rossz döntés miatt hátrány érje, mert többet is ki lehet hozni a rendelkezésre álló lehetőségekből!

Könyvelés 18. kerület

Mi ezeket a réseket tárjuk fel és azon dolgozunk, hogy a legapróbb elkerülhető kiadásokat is megfogjuk cégének!

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, kollégáink mindegyike képzett, folyamatosan lépést tart a megújuló jogszabályokkal. A bérszámfejtésben, könyvelésben ők lesznek azok, akik naprakészen biztosítják szolgálataikat annak érdekében, hogy az adózással kapcsolatos különböző területeken minél jobb lehetőségekkel élhessen vállalkozása. Teljeskörű számviteli szolgáltatások sorát veheti igénybe tőlünk!

A jó könyvelés több nyereséget eredményez!

Bízza vállalkozását profi könyvelő irodánkra, mert nem mindegy hogy indítja vállalkozását!

Megrendelőink, jellemzően az újabb vállalkozásukat is hozzánk hozzák.

Hívja szakértő könyvelőnket, kérjen konzultáció időpontot!

Ne várjon sokat a hívással, mert a mondás szerint „Aki sokat gondolkozik egy dolgon, sose lép a tettek mezejére!”

A lehetőség a sikeres vállalkozáshoz az Ön kezében van!

Tel.: 06 70 612 2303

Szabó - Tisza Orsolya Mérlegképes Könyvelő

Könyvelés szolgáltatásaink:

Könyvelés egyéni vállalkozóknak
Egyéni vállalkozásának könyvelését a legjobb kezekben szeretné tudni? Cégünk bármely adózási forma esetében rendelkezésre áll.

Könyvelés BT-k számára
Betéti Társaság számára keres tapasztalt könyvelőt? Velünk gördülékenyen mehetnek a dolgok!

Könyvelés Kft-k számára
Korlátolt Felelősségű Társaság könyveléséhez kellene könyvelő? Tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel megbízható társra találhat!

Vállalkozás indítási tanácsadás
Vállalkozás indításán gondolkozik, de van néhány bizonytalan részlet? Szakértőinkkel minden kérdésére választ kaphat!

Egyéni vállalkozás indítása
Segítünk eligazodni az elsőre bonyolultnak tűnő adózási formák között, hogy egyéni vállalkozását az Önnek leginkább megfelelő kondíciókkal indíthassa el.

Pénzügyi terv készítése
A pénzügyi elemzések mind a múltra, a jelenre és a jövőre nézve egyaránt fontos részét képezik a vállalkozások működésének, ne bízza a vélelenre a dolgokat!

Üzleti terv készítése
A jó üzleti terv erős alapot ad a vállalkozásnak, alapos átgondolást igényel. Segítünk elkészíteni személyre szabott üzleti tervét!

Bérszámfejtés
Bérszámfejtésre nem csak az adóhatóság miatt van szükség! A hibák és hiányosságok elkerülése érdekében a jó bérszámfejtő aranyat ér!

Adótanácsadás
Az adóval, adó jellegű kötelezettséggel kapcsolatban széles körű támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Könyvvizsgálat
A könyvvizsgálói feladatok, elemzések, beszámolók elvégzéséhez szintén rendelkezésre állunk.

SZJA készítése
Vállaljuk személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését.

ÁFA ügyintézés
Mit kell tudni róla, milyen szabályok vonatkoznak az ÁFA-s vállalkozásokra? ÁFA ügyintézésben szakértő segítségre találhat!

Könyvelő XVIII. kerület – Budapest könyvelő iroda

Nyugodt Adózás Velünk!

Rengeteg kötelezettség terheli a vállalkozásokat, melyek egyébként is sok teendővel küzdenek a mindennapokban. A kötelezettségek elmulasztása szaknkciókat von magával, itt nincs helye mentegetőzésnek, mert a következmények csak úgy kerülhetők el, ha jó szakember kezében van a könyvelés. Időben értesítjük teendőiről, melyek sokaságát tudjuk átvállalni, sőt mindent, ami az adózással kapcsolatos.

Könyvelő 18. kerület

Magas szintű, komplex szolgáltatásokat kínálunk, amelyek része, hogy megtaláljuk azokat a megoldásokat, melyekkel Önnek csupán annyi adót kell fizetnie, amennyi a jogszabályok szerint feltétlenül szükséges. Megóvjuk a késedelmi pótlékfizetésektől, teszünk érte, hogy Ön is átláthatóbban nyerjen betekintést a könyvelésbe és egyéb teendőkbe.

A bérszámfejtés kiszervezése nagy előnnyel járhat, mert időt takaríthat meg vele magának. Több ideje juthat a cég egyéb ügyeinek intézésére, ami egyébként sem kevés munka. Ahol csak lehet, levesszük a terhet a válláról!

Úgy érzi, hogy a könyvelése nincs jó kezekben? Váltson most!

Gyakran fordulnak elő olyan ügyfelek, akik nem elégedettek a könyvelőjükkel. Ennek oka lehet az, hogy nem teljesíti megfelelően a feladatait, ami hatással van a vállalkozásra is. Ha könyvelője nem használja ki az adóterhek csökkenthetésére szolgáló lehetőségeket, azzal Önnek generál felesleges kiadásokat. Alapos átvizsgálást követően minden gyenge pontot megtalálunk, hogy végül olyan megoldásokkal élhessen, amelyek kedvezőek a cége számára, egyúttal Önnek!

A szakértelem jövedelmező befektetés, váltson könyvelőt és válassza a Nyugodt Adózást!

Amennyire csak lehet, rugalmasan kezeljük a dolgokat, igazodunk az ügyfélhez. A kényelem viszont ne abban mutatkozzon meg, hogy minél kevesebbet kelljen hozzánk utaznia, mert néhány kilométer igazán megéri a professzionális szolgáltatásokért. Már a cég megalakulását követően, sőt azt megelőzően kísérjük útján és támogatjuk egészen addig, amíg arra Ön igényt tart. Széles körben állunk helyt a különféle könyvelési területeken, ezáltal sokoldalú megoldásokkal szolgálhatunk a vállalkozásoknak.

A jó könyvelő egyben lehetőség a fejlődésre!

Az adózás, könyvelés egy olyan terület, ahol folyamatosan változnak a jogszabályok, erről nem szabad megfeledkezni. A jó könyvelő nem csak ül az elvégzett munkát, hanem újabb és újabb megoldásokat keres a költségcsökkentésre. Állandóan képezzük magunkat minden egyes területen, ennek köszönhetően mindig tisztában vagyunk a változásokkal, melyekhez folyton igazodunk is. Naprakész ismeretekkel végezzük munkánkat, hogy minden helyzetben jól dönthessünk, hiszen a hatékonyság egyben spórolást jelenthet cége számára.

A XVIII. kerületi könyvelő feladatai:

Adatkezelési megbízhatóságot biztosítunk, fő szemléletünk a költséghatékonyság, mindezt pedig magas szakmai tudással érheti el. Rendelkezünk felelősségbiztosítással, gondoskodunka  bérlisták elkészítéséről, a munkavállalók be- és kiléptetéséről, pontos bérszámfejtési adatokkal dolgozunk, a járulékbevallások készítését a NAV felé időben elkészítjük és beküldjük. Emellett iztosítjuk a jövedelem igazolás kiadását SZJA bevalláshoz, vezetjük a szabadság nyilvántartást.

Ezzel együtt olyan kollégákat foglalkoztatunk, akik a kommunikációval kapcsolatban pontosságot nyújtanak és tudják, hogy mit is akar a cégvezető, vagyis Ön! A felsorolt elemek mind a nyugodt adózás titkai.

Éves szinten akár több milliót is megspórólhat, ha jó a könyvelője!!! Válassza a megfelelőt, ne a legközelebbit!

Küldje el üzenetben miben tudunk segíteni: